Advice

Hoe maak je ripped jeans?

Hoe maak je ripped jeans?

Wat moet je doen?

  1. Bepaal zelf hoe groot en waar je de gaten wilt hebben.
  2. Trek de jeans weer uit en knip met de schaar de horizontale gaten in de broek.
  3. Trek met de pincet de verticale draadjes uit de stof.
  4. Trek nu de jeans weer aan en maak met de rasp slijt plekken in de jeans.

Hoe maak je rafels aan een spijkerbroek?

Makkelijker kan bijna niet: knip de broek op je gewenste lengte en je ziet de draadjes al loskomen. Trek de draadjes nog iets verder los met een pincet (tot zover jij mooi vindt) of gooi hem in de wasmachine. Dan doet die het betere rafelwerk voor je.

Hoe maak je een gat in je spijkerbroek?

Als je gaten wilt maken, gebruik dan een schaar, een scheermes of een scherp mes om je spijkerbroek te scheuren. Een hobbymes of een stanleymes werken ook prima. Om een gerafelde uitstraling te creëren, gebruik je schuurpapier, een kaasrasp, staalwol of een puimsteen.

Hoe maak je een gat in je broek dicht?

Gaten zo onzichtbaar mogelijk repareren Een gat dichtmaken zodat je er zo weinig mogelijk van ziet kan door er een lapje achter te strijken, aan de binnenkant van het kledingstuk. Daarna kun je dat lapje vastnaaien met naaigaren dat zo min mogelijk opvalt.

Hoe gescheurde broek maken?

Stap 1: losse draden wegknippen. Stap 2: de garen (de draad) door de naald krijgen. Stap 3: Over de randen van het gat naaien. Stap 4: Het gat / scheur in de spijkerbroek dichtnaaien.

Kun je een spijkerbroek afknippen?

Gebruik hiervoor een zeer scherpe schaar om happen in de stof te voorkomen, bij voorkeur een stofschaar. Als de eerste broekspijp eraf is, trek je de broek nogmaals aan, om te kijken of het naar je zin is. Zo niet, knip je ‘m bij.

Hoe een broek korter knippen?

Knip de broekspijpen af op de onderste lijn. Niet afgebeeld, maar wel belangrijk: aan beide zijkanten is de naad dikker: knip een puntje schuin af, zodat je het mooier kunt omvouwen! Vouw en strijk de bovenste lijn zo strak en recht mogelijk. Vouw dan de onderkant naar binnen en strijk/pers dit ook zo stevig mogelijk.

Hoe werkt opstrijkbaar Reparatiedoek?

Opstrijkbare reparatiestof is eigenlijk hetzelfde, maar dan dunner. Je kunt dit reparatiedoek aan de buitenkant van je kleding strijken, maar aan de binnenkant is minder zichtbaar en werkt wat mij betreft nog beter. Zo zie je het ook niet als de kleur een beetje afwijkt.

Wat kun je doen met een oude spijkerbroek?

Van een oude spijkerbroek kun je natuurlijk ook allerlei nieuwe kledingstukken maken. Vroeger knipte ik broeken die te kort waren of gescheurd waren af om er een korte broek van te maken, maar je kunt jouw jeans ook omtoveren in een rokje of een kledingstuk voor één van de kinderen.

Hoe scheur in kleding herstellen?

Een smalle ‘gespleten naad’ is veel gemakkelijker dicht te naaien dan een groot, volledig gat in de stof. Als het gat een gespleten naad is, dan moet je de naad met sterk draad weer aan elkaar kunnen naaien. Als er daadwerkelijk stof ontbreekt, kun je het gat versterken met draad, of een lapje over het gat naaien.

Kan je een gescheurde broek maken?

Hoe maak je je broek korter zonder te knippen?

(behalve om de draad- jes af te knippen) Trek de broek aan en vouw de rand om, zodat de vouw precies op de lengte zit, waarop je de broek wilt hebben. Speld de broek vast en trek hem dan weer uit. Naai de broek nu halverwege het omgevouwen gedeelte rondom. Vouw daarna de omgevouwen rand weer terug.

Related Posts

Does Masamune end up with Aki?

Does Masamune end up with Aki? Masamune is convinced repairing their relationship will not work, but Aki blushed and says “It’s not completely hopeless.” She finally asked Makabe…

What is the best anime on Netflix 2020?

What is the best anime on Netflix 2020? In alphabetical order, here are the 20 best anime series on Netflix available for streaming now. Anohana: The Flower We…

What wavelength does 2.4GHz correspond to?

What wavelength does 2.4GHz correspond to? WiFi actually operates at quite precise frequencies, either 2.4 GHz or 5 GHz, which correspond to wavelengths of either 12 cm or…

What are paddling pogies?

What are paddling pogies? Pogies are a type of paddling mitt that attaches to the paddle shaft – they velcro over the paddle shaft with an opening to…

What is a vertical shadow angle?

What is a vertical shadow angle? Similarly, the vertical shadow angle (V.S.A.) is the angle, on a vertical section drawing of the wall, between a line perpendicular to…

What are the classification of helminths?

What are the classification of helminths? There are three main groups of helminths (derived from the Greek word for worms) that are human parasites: Flatworms (platyhelminths) – these…